Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Slaapkamer verbouwen

Wilt u uw slaapkamer verbouwen omdat u niet tevreden bent met de huidige situatie? Misschien wilt u meer ruimte en licht in uw kamer brengen? Of u heeft een ander huis gekocht en is de slaapkamer aan vernieuwing toe? Wij helpen u graag! Als Timmer en onderhoud in Brummen hebben we veel ervaring met het verbouwen van slaapkamers. Bekijk hier onze referenties.

Stijlvolle slaapkamer na verbouwing

Slaapkamer verbouwen: duidelijke planning en kosten

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw slaapkamer te bekijken en de plannen te bespreken. We adviseren u over de mogelijkheden, materiaalkeuzes en energiebesparende maatregelen die ook het comfort verhogen. Vervolgens brengen we een offerte uit en geven we u een indicatie van de planning.

Tijdens de uitvoering houden we u ook steeds op de hoogte van de planning, de kosten en de werkzaamheden. U weet in het hele project waar u aan toe bent. Zo beperken we de overlast zo veel mogelijk.

Slaapkamer verbouwen: meer ruimte

Wilt u met de verbouwing van uw de slaapkamer meer ruimte te creëren? Misschien is het mogelijk om een muur door te breken en van twee kleinere kamers een grote slaapkamer te maken. Slim geplaatste of op maat gemaakte meubelen en (inbouw)kasten geven ook meer ruimte.

Slaapkamer verbouwen: dakkapel of (dak)ramen

Voor meer licht en ruimte onder het schuine dak is een dakkapel een ideale oplossing. Een prefab dakkapel is binnen een dag geplaatst. Als specialistisch timmerman kunnen we natuurlijk ook een dakkapel op maat maken, zodat hij helemaal past bij de stijl van uw huis.

Het platte dak van een dakkapel houdt wel wat daglicht tegen. Dakramen in het schuine dak hebben meer lichtopbrengst, maar leveren geen extra ruimte op. Ook in de gevel zijn grotere ramen natuurlijk een optie. We adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie.

Een comfortabele en gezonde slaapkamer

In uw slaapkamer brengt u heel wat uren door, bij voorkeur om lekker te ontspannen. Het comfort van uw slaapkamer is dan ook erg belangrijk. Dat geldt voor de uitstraling, maar zeker ook voor het klimaat. Door een goed binnenklimaat in uw slaapkamer wordt u ’s morgens uitgeslapen en fris wakker. Dat realiseert u met goede isolatie en ventilatie.

Goede isolatie en ventilatie

Goede isolatie voorkomt dat uw slaapkamer in de zomer heel warm is en in de winter heel koud. En het isoleert ook geluid, zodat u kunt genieten van een ongestoorde nachtrust. Goede ventilatie zorgt voor voldoende toevoer van frisse lucht, zonder koude tocht. Daarnaast kunt u met de juiste isolatie en ventilatie ook nog eens flink besparen op uw energierekening. Wij adviseren u hier graag over.

Als u dat wilt verzorgen we ook de wand- en vloerafwerking van uw slaapkamer, zodat u alleen nog maar van uw nieuwe kamer hoeft te genieten.