Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Woonkamer verbouwen

Wilt u uw woonkamer verbouwen omdat u niet tevreden bent met de huidige situatie, of gewoon toe bent aan iets nieuws? Of heeft u een ander huis gekocht en is de woonkamer aan een opknapbeurt toe? Wij helpen u graag! Als Timmer en onderhoud in Brummen hebben we veel ervaring met het verbouwen van woonkamers. Bekijk hier onze referenties.

Stijlvolle woonkamer na verbouwing

Snelle en efficiënte verbouwing van uw woonkamer

Gaat u de woonkamer verbouwen in het huis waar u woont, of in een woning die u recent gekocht heeft? In elk geval wilt u dat de verbouwing zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. U zit vooral niet te wachten op onduidelijkheid over de kosten, de planning of wie u over de vloer krijgt. En hoeveel last heeft u eigenlijk van een verbouwing in een huis dat u gewoon gebruikt?

Woonkamer verbouwen: duidelijke planning en kosten

We nemen u stap voor stap mee in dit proces. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom komen we graag bij u langs om uw woonkamer te bekijken en de plannen te bespreken. We adviseren u over de mogelijkheden, materiaalkeuzes en eventuele energiebesparende maatregelen. Vervolgens brengen we een offerte uit en geven we u al een eerste indicatie van de planning.

Zo min mogelijk overlast bij de uitvoering

Tijdens de uitvoering houden we u ook steeds op de hoogte van de planning, de kosten en de werkzaamheden. Zo weet u in het hele project waar u aan toe bent. De woonkamer is waarschijnlijk de meest gebruikte en centrale ruimte in uw huis. We doen er dus alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Woonkamer verbouwen: de wanden

Wij helpen u graag bij het (ver)plaatsen of juist doorbreken van de wanden in uw woonkamer. Zo krijgt uw woonkamer precies de indeling die u wilt. Wellicht denkt u dat een timmerman alleen met hout werkt, maar wij kunnen de hele nieuwe wand voor u bouwen: als houtskelet bekleed met gipslaten of met gelijmde binnenmuurblokken.

Woonkamer verbouwen: isolatie en vloerverwarming

Een verbouwing is een goed moment om ook te kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing. Bij de verbouwing van uw woonkamer kunt u bijvoorbeeld gelijk vloerisolatie en/of vloerverwarming aanbrengen. Met de juiste kozijnen en isolatieglas voorkomt u tocht en koude luchtstromen. Hiermee bespaart u op uw energierekening, verhoogt u de waarde van uw huis én krijgt u een comfortabele leefruimte. En vergeet ook de geluidsisolatie niet. Dat is zeker belangrijk bij verdiepingsvloeren en tussenwanden om geluidsoverlast te voorkomen.

Als u dat wilt verzorgen we ook de wand- en vloerafwerking, of maken we meubels op maat voor uw woonkamer. We kunnen het allemaal voor u regelen, zodat u alleen nog maar van uw nieuwe huiskamer hoeft te genieten.