Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Onze merken

Hier vindt u een overzicht van de merken die wij onder andere voeren. Wit u meer informatie over een van deze merken? Klik dan op de 'Meer informatie' button. U vindt hier onder andere uitgebreide bedrijfsinformatie, een productoverzicht, nieuwsartikelen en een download / informatiepagina. Mocht u vragen hebben over een van de merken die wij voeren, of wilt u specifieke informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Staat een merk hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Augustinus

Augustinus

Augustinus levert (prefab)betonwapening en gaat daar heel ver in. Wij kennen namelijk geen beperkingen in betonijzer wanneer het gaat om staven, rollen of matten. Alle combinaties en hoeveelheden zijn mogelijk.

Austria Deuren

Austria Deuren

Kies voor een deur van Austria Deuren die prima past in uw interieur: binnendeuren, buitendeuren, glas en deurbeslag.

Fakro

De kracht van binnenvallend zonlicht is waar FAKRO in gelooft, het is het mooiste licht dat we kennen. Het zorgt voor het beste woon-, leef- en werkklimaat. Om te kunnen genieten van ’t mooiste licht in huis biedt FAKRO een breed assortiment daglichtoplossingen voor onder het dak.

Fibo-Trespo

Verlaagd BTW tarief

Met Fibo-Trespo is uw badkamer binnen twee dagen helemaal klaar zonder de rommel en het stof die normaliter vrijkomt bij een badkamerrenovatie.

Hoeka

Text-Inhalt mit ca 250 Zeichen.

JET BIK

Daglicht en frisse lucht is essentieel voor een prettige leef- en werkomgeving. Marktleider JET BIK heeft het breedste assortiment innovatieve, duurzame daglichtoplossingen voor het platte dak. Met oog voor veiligheid en detail.

Kwabo Techniek B.V.

Kwabo Techniek B.V.

Kwabo Techniek B.V. is sinds 1991 een begrip in de bouwwereld. Als fabrikant van afdekmaterialen heeft Kwabo een compleet en veelzijdig productportfolio opgebouwd.

Monier

Monier

Monier B.V. maakt 100% deel uit van Braas Monier Building Group, de grootste dakpannenproducent ter wereld. Naast een compleet assortiment dakpannen, afgestemd op de Nederlandse markt, leveren ze ook alle dak-systeemcomponenten om een dak conform Bouwbesluit af te werken.

Remix

Remix

Remix Droge Mortel BV ontwikkelt, produceert en vermarkt onder de merknamen Remix en Sakrete hoogwaardige droge mortels voor vrijwel iedere bouwklus.

Reppel

Reppel

Reppel is sinds 1930 actief als productontwikkelaar en fabrikant op de markt voor specialistische bouwmaterialen.

Saint-Gobain Gyproc

Saint Gobain Gyproc

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de grootste producent en leverancier van duurzame, innovatieve , lichtgewicht gipsproducten en -systemen voor de droge en natte binnenafbouw.

Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain Isover

De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

Theuma

Text-Inhalt mit ca 250 Zeichen.

Transcarbo

Transcarbo

Transcarbo Kunststof Kozijnen is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal medewerkers produceren en monteren ze door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen.

Unilin

Unilin

UNILIN, divisie insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan UNILIN.

Velux Nederland B.V.

Velux Nederland B.V.

Al ruim 70 jaar creëert de VELUX Groep, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld.

Weekamp Deuren

Informatiebrochure Augustinus B.V.

Weekamp is een dynamisch en groeiend houtbedrijf en is uitgeroepen tot het beste en modernste houtbedrijf van 2016/2017. Innovatie, gedrevenheid en een informele werksfeer kenmerken het bedrijf.