Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Skantrae introduceert Augmented Reality App voor binnendeuren

Skantrae is vooruitstrevend en blijft innoveren. Daarom introduceert Skantrae met trots de Skantrae App. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae bij het kiezen van de juiste binnendeur.

Bekijk binnendeuren virtueel in uw woning

In de app kiest de gebruiker één van de binnendeuren en voegt deze virtueel én in 3D aan de ruimte toe. Op het scherm ontstaat een nieuw realiteit: de bestaande ruimte wordt één met met de gekozen Skantrae deur. U kunt door het Skantrae assortiment swipen en bepalen welke deur het beste past. Daarna kiest u details van de deur zoals kleur, het deurbeslag en eventueel een glasset voor een mooi eindresultaat. Voor het gebruik is een smartphone of tablet nodig. De gebruiker kan met de app direct aan de slag!

Gebruik brochure voor 3D-effect

Naast Augmented Reality heeft de toepassing nog een andere bijzondere functionaliteit. Zo kan u diverse deuren uit de binnendeuren brochure bekijken. Simpelweg door deze op tafel te leggen en de camera op een pagina met het app icoontje te richten. Dat geeft u een prachtig impressie van de deur voordat hij deze in werkelijkheid ziet.

Download de app

Meer informatie over de Skantrae app is te vinden op onze website. De Skantrae deuren app is gratis te downloaden in de App store of Play store op een smartphone of tablet.