Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Profit® dakkapellen: Snelle levering en montage in één dag

Binnen 4 weken na opdracht komen wij de Profit® dakkapel in één dag plaatsen. Wij monteren de Profit® dakkapel op een innovatieve manier van binnenuit. Hierdoor behoort werkoverlast en schade aan de woning tot het verleden. Doordat het bouwafval via het dak langs buiten afgevoerd kan worden, is er geen steiger in de tuin meer nodig. Daarnaast is er geen werkverkeer meer door het huis en wordt alles schoon opgeleverd. De gepatenteerde Clickfast montage waarborgt niet alleen de veiligheid van de monteurs, het beperkt ook de overlast tot een minimum en zorgt voor een snelle montage.

Voordelen van een Profit® dakkapel

Een Profit® dakkapel kan, als enige in zijn soort, in twee uur worden gemonteerd dankzij het Clickfast montage systeem. De kwaliteit en duurzaamheid t.o.v. het traditionele montagesysteem zijn sterk verbeterd.


Met het nieuwe Clickfast montage systeem wordt er alleen nog maar gewerkt van binnenuit. Hierdoor hoeven de monteurs het dak in principe niet meer op. Dit is niet alleen sneller, maar ook nog eens veiliger.


Door het gepatenteerde Clickfast systeem is er geen steiger meer nodig. Dit komt de montagesnelheid, kosten en arbeidsloon ten goede.


De montage van een Profit® dakkapel start met het aanbrengen van een frame. Ook dit frame wordt van binnenuit aangebracht. Wanneer het frame gemonteerd is kan de dakkapel in het frame worden ‘geklikt’. Het frame en de dakkapel zijn prefab voorbereid volgens de specificaties.


De dakkapel ‘klikt’ in een goot die ook voor afvoer van hemelwater zorgt. Hierdoor is een waterdichte montage gegarandeerd. Lekgevoelige delen bestaan niet meer en er blijft geen water staan dat stank en rotting kan veroorzaken.


Profit dakkapellen worden gemaakt met uitsluitend duurzame materialen.


Kijk voor meer informatie op www.profitdakkapellen.nl of http://www.facebook.com/Profitdakkapellen