Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Aanbouw & Verbouw

Door een aanbouw te plaatsen of te gaan voor een verbouwing kun je meer ruimte in je woning of bedrijfspand creëren. Die extra ruimte kan zorgen voor meer leefcomfort en vaak ook voor een waardevermeerdering van het pand. Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf kan in een relatief korte tijd zorgen voor een grotere woonkamer, keuken of andere ruimte. Maar deze ruimte moet wel perfect aansluiten bij je woning of bedrijfspand. Alles wat we maken is daarom maatwerk én uniek. Wij werken niet met standaard prefab materialen, maar maken je droom werkelijkheid met een uniek ontwerp en de door jouw gewenste materialen.

Het maakt niet uit of je een kleine verbouwing, renovatie of grootse verbouwplannen tegemoet gaat. Met onze jarenlange ervaring realiseren we met gemak een aanbouw of verbouw speciaal op maat. Daarbij zorgen we ervoor dat de verbouwing perfect verloopt en je een verbluffend eindresultaat krijgt. Indien nodig werken we samen met een groot netwerk aan specialisten, maar wij blijven altijd het aanspreekpunt voor jou als opdrachtgever. Wat je ook van plan bent, bij Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf zit je goed!

Wil je een aanbouw of verbouwing aan Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf overlaten? Dan denken we altijd flexibel met je mee tijdens een project. Het is nou eenmaal niet altijd mogelijk en gemakkelijk om alle juiste keuzes vooraf te maken. Hebben we een innovatief idee of een andere mogelijke oplossing voor een probleem, dan zullen we dit samen bespreken. Zo proberen we je te adviseren en blijf je nauw betrokken bij het project.

Denk je aan het plaatsen van een aanbouw of het verbouwen van je huis? Wil je hier advies over en bekijken wat Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf voor je kan

betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee om een unieke aanbouw of verbouwing voor je te realiseren.