Kontakt
Wouter Pasman Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Buizerdstraat 35
6971 VJ Brummen
Homepage:www.wouterpasman.nl
Telefoon:+31 (0)575 474199
Fax:

Dakkapel

Een dakkapel van topkwaliteit, wie wil dat nou niet? Zoek je al langere tijd een dakkapel op maat, volledig naar eigen wens en smaak? Dan ben je bij Wouter Pasman Timmer- & Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres! Wij maken namelijk al onze dakkapellen volledig op maat en naar wens van onze klant. Voor elk huis hebben wij een passende dakkapel oplossing.

Door het toepassen van een dakkapel kun je van die stoffige zolderverdieping een volwaardige kamer maken. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Door de dakkapel goed te isoleren gaat er geen warmte verloren in de koude wintermaanden en blijft de warmte juist buiten in de warme zomermaanden. Zo wordt het een ruimte waar overdag voldoende daglicht binnen komt en die comfort biedt door goed isolatieglas.

De dakkapel kan worden voorzien van draai- kiepramen waardoor het ventileren van de zolderruimte ook tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast is het mogelijk een ventilatiesysteem te plaatsen in het venster. Zo zorgen we voor een constante toevoer van frisse lucht, ook bij een gesloten venster.

Natuurlijk kunnen de ramen ook worden voorzien van horren, rolgordijnen of zonwering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag eens bij je kijken om de mogelijkheden te bespreken.